Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Hej alla medlemmar!


Vi medlemmar skapar tillsammans en ideell förening vilket betyder att du inte bara är kund hos oss utan att du i och med ditt medlemskap äger en del av klubben. Som medlem förväntas du att måna om föreningen och ställa upp med en viss mängd ideellt arbete. Det betyder också att alla pengar som föreningen får in går direkt tillbaka in i verksamheten och utvecklingen av den. Det finns ingen ägare som gör vinst på vår verksamhet utan vi arbetar alla för att kunna driva en så god förening som möjligt. Alla medlemmar, nya som gamla, är därför för oss minst lika viktiga!

Här nedan är några av de uppgifter som vi kommer att behöva ha din hjälp med under terminen. Vissa av dem är obligatoriska och vissa är helt frivilliga att delta i:

  • TÄVLINGSFUNKTIONÄR. Ca två gånger per termin arrangerar föreningen större hopp- och dressyrtävlingar på klubben och till dessa tävlingar behöver vi funktionärer. Höstens tävlingar hålls 8-9 september (dressyr) och 6-7 oktober (hoppning). Vi kommer att lägga ut funktionärsschemat på vår hemsida www.sunnerf.se där vi uppdaterar vilket pass just du som medlem blivit tilldelad. De definitiva tiderna för varje funktionärspass spikas ca 1 vecka innan tävlingen. I vänsterkanten här intill under "Funktionär" kan du läsa om de olika delarna man kan få hjälpa till med som funktionär. Har du frågor om tävlingar och funktionärer? Maila This is a mailto link 

    Höstens funktionärsschema hittar du här!

  • LOTTERI/KAKOR. Under terminen har vi en obligatorisk försäljning av antingen lotter eller kakor. Våren 2018 testade vi att sälja kakor istället för lotter, vilket visade sig vara en succé! Vi testar samma grepp under höstterminen, mer info kommer!

  • KLÄDFÖRSÄLJNING. Varje termin säljer vi också kläder från Ullmax och Newbody, något som är väldigt populärt och lättsålt. Det är frivilligt att sälja kläderna.

  • KLUBBTÄVLINGAR/Pay and Jump arrangeras kontinuerligt under året. De medlemmar som vill vara med och tävla är också med och hjälper till. Anmälan brukar ske genom listor i stallet eller via mail.

  • EVENEMANG. Att ställa upp på olika evemang ger klubben ett välkommet tillskott i kassan och gör att vi kan hålla nere antalet obligatoriska försäljningar till ett minimum. Därför behöver vi istället folk som ställer upp som funktionärer på t.ex. Svenska Rallyt i februari och Fryksdalsdansen i juli! Mer info kommer.

  • Föreningens ÅRSHJUL hittar du här som beskriver vad som är på gång i föreningen varje månad. 

Håll utkik på hemsidan eller ännu hellre på Facebook för de senaste uppdateringarna så missar du inget av allt skoj som händer på klubben under hösten!

Varmt välkomna önskar personal, styrelse och hästar på Sunne Ryttarförening!

Uppdaterad: 14 AUG 2018 14:22 Skribent: Malin Lundström
E-post: Adressen Gömd

Vill du börja rida hos oss?

Maila dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart vi har en tid att erbjuda!
Vi erbjuder ridundervisning på olika nivåer:

Ridlekis för barn från 3 år
Nybörjare barn/ungdom
Barn, ungdomar och vuxna med ridvana
Hoppgrupper för Ponny/ Häst
Trimgrupp i dressyr
Fredagsaktivitet (löshoppning m.m) se separata anslag på Facebook 

Kontakta oss
Mail:
 This is a mailto link

Fakturafrågor mailas till:
This is a mailto link

Kontakt verksamhetschef:
This is a mailto link

Tillfälligt nedlagd telefontid.
Vid frågor, kontakta oss via mail
så hör vi av oss så snart vi kan!

 

SRF samarbetar med

I samarbete med Hälsokällan i Sunne

                   SUNNE

  

Våra tävlingar 2021

 Se Facebook för datum och TDB för proppar! 

 

Länk till anläggningsskiss

 

Info om våra Pay and Jump

Ge ett bidrag via när du spelar på Svenska Spel via Gräsroten

 

Postadress:
Sunne RF - Ridsport
Häljeby 81
68691 Sunne

Kontakt:
Tel: 0565711267
E-post: This is a mailto link