Följ sidan "Policy för träningar vid SRF"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Policy för träningar vid SRF

Sunne Ryttarförenings anläggning är en naturlig samlingsplats då klubbens medlemmar med egen eller ridskolehäst vill delta i annan organiserad träning än i den ordinarie lektionsverksamheten.

För att verka som extern tränare vid Sunne Ryttarförenings anläggning måste följande uppfyllas:

• Tränare som är verksamma vid Sunne Ryttarförening ska ha vara registrerade för F-skatt och ha en egen ansvarförsäkring.
  • För tränare som inte har direkt anknytning till vår anläggning (t.ex. uppstallad eller anställd) ska en av träningsdeltagarna utses som kontaktperson för träningen. Denna kontaktperson ansvarar för att manegehyra och tränaravgifter för de som deltar i träningen redovisas, att LOK-stöd rapporteras, att rätt träningsmaterial används och plockas undan samt att manegebokningen blir rätt genomförd.
  • För att delta i träning på Sunne Ryttarförenings anläggning krävs inte automatiskt att man är medlem i klubben men det är en fördel då vi vill se att träningarna främst kommer våra medlemmar till nytta.

Rutin för träningar:

-En person ansvarar för att boka in träningen via personal på ridskolan så att tiden kommer med i ridhusschemat. Om ridhuset ska stängas för andra måste detta uppges vid bokningen, annars gäller son vanligt att tränande har företräde och att andra visar hänsyn till att träning pågår.

-Den som ansvarar för bokningen ska vara den som redovisar tränaravgiften per träning till klubben. Alla avgifter ska lämnas in samtidigt tillsammans med en lista på de som har deltagit. Detta pga att kansliet inte ska behöva ha koll på att alla avgifter verkligen kommer in per träningstillfälle.

-Tränaravgift på 100kr/ekipage per tillfälle, ingen manegeavgift tillkommer.

-Vill man stänga ridhuset (för ensam träning) tillkommer 50/kr per ekipage.

Stängning av manege

Vid träning för extern tränare är manegen inte bokad, det vill säga att det är tillåtet för andra att rida under pågående träning men att hänsyn ska tas till de som tränar. Vill man stänga manegen för andra under träning för extern tränare tillkommer en kostnad (se ovan).

Bokning av manege för enskild träning kan göras till kansliet i samråd med ridskolechef och i god tid före träningstillfället. Detta för att undvika att verksamheter kolliderar eller att ridhusets lediga tider blir allt för hårt inskränkta.

Vid all träning används godkänd hjälm och för ryttare under 18 år är säkerhetsväst obligatorisk vid hoppning.

Hyra av anläggning

Träning där annan förening eller grupp vill ha manegen bokad faller under punkten uthyrning av anläggning. Vid uthyrning kontaktas kansliet för prisuppgifter.

Inga nyheter är skapade

SRF samarbetar med

I samarbete med Hälsokällan i Sunne

SUNNE